Babbel 1 met Loïc

Dag Loïc. Natuurlijk blijf je onze dolliebeebie maar na ongeveer 6 maand ongelooflijk hard mijn best te hebben gedaan om jouw naam te verzwijgen mag ik je wel eventjes bij je naampje noemen natuurlijk.
9 maand lang heb ik aan de zijlijn gestaan en toen Dr. Decraene zei dat je er bijna aankwam besloot ik dat het eindelijk tijd was om mijn definitief plekje in te nemen. Ik was op alles voorbereid en zag mezelf al volledig op een brancard de operatiezaal buitenrollen. Maar niet dus. Toen ik hoorde dat je eraan kwam veerde ik recht waar zelfs geen Air Max tegenop kon. Bloed? Who cares! Zicht op mama Cees interne keuken? No worries.
Ik zag je centimeter voor centimeter uit mama Cees buik komen en zag dat het goed was. En op datzelfde moment gebeurde wat een heel goed maatje van ons me eerder deze week had gezegd ‘mijn hart werd gewoon groter’. Het moet allemaal nog beginnen maar ik weet nu al zeker dat je mijn kleine beste vriend wordt. Kwestie dat ik al een grote beste vriend en vriendin heb natuurlijk…

[justified_image_grid ids=5019,5021 caption=off mobile_caption=off]

6 Comments
 • TheMiss

  augustus 2, 2014 at 9:53 pm Beantwoorden

  Proficiat met jullie mooie mannetje!

 • petra

  augustus 2, 2014 at 9:53 pm Beantwoorden

  En pikt een traantje weg..efkes sprakeloos :-)

 • moniek

  augustus 2, 2014 at 11:19 pm Beantwoorden

  Ik wist wel dat je het goed zou doen, geniet nu maar met volle teugen, samen met de familie, knuffel vr iedereen

 • Suzy

  augustus 3, 2014 at 11:01 am Beantwoorden

  Awel ge hebt da goe gezegd!! En je bent blijkbaar heel flink geweest ook hee?? Wat de liefde allemaal doet met een mens… ;)

 • Erica

  augustus 3, 2014 at 12:08 pm Beantwoorden

  Ohhhh wat een knap manneke! En wat een twee knappe mama’s! Jullie hebben dat fantastisch gedaan maar onder ons gezegd en gezwegen hadden we nu ook niets anders verwacht he! Nu is het eindelijk zover en kunnen jullie eraan beginnen! Jullie zullen hem met de allergrootste liefde omringen, dat stond reeds in de sterren geschreven! ;-) Aan kleine Loïc: welkom op de wereld venteke! Je hebt het echt getroffen om bij zulke fantastische ladies terecht te komen! Dikke zoen! Xxx

 • jessie

  augustus 3, 2014 at 2:35 pm Beantwoorden

  Het beste wat jullie kon overkomen! Na elkaar en de 2 dolliekids natuurlijk! Welkom Loïc!

Post a Comment