FI-BLOG

Babbel 11 met Loïc

Dag meneertje peertje,

Net zoals elke mama ben ik ervan overtuigd dat mijn kinderen de wow-ste en de mega-ste zijn van de ganse wereld. Maar in mijn geval is dat gewoon echt zo. Zoals je zelf ongetwijfeld al hebt gemerkt heb jij een super grote broer en super grote zus. Zeg nu zelf, niet elke baby wordt dagelijks gewekt met even welluidende gezangen als die van mijn Siebe, en niet alle grote zussen staan uren per dag aan het park van hun mini broer geplakt. Ik heb dus gewoon mega chance.

Wat vond je trouwens deze morgen van ons ‚kabas-moment’? Officieel heet zo’n ding ‚draagzak’ maar ik vind het woord ‚kabas’ gewoon beter passen. OK, misschien moet ik nog wat oefenen om je er iets vlotter, en vooral iets sociaal aanvaardbaarder in te stoppen, maar geef me gewoon wat tijd. Zelf vond ik het wel iets hebben zo dat kleine blonde kopje van jou tegen mijn voor jou kloppend hartje. Wel cosy zo. Het is me nog niet helemaal duidelijk of we hier samen marathons mee gaan stappen, maar de eerste kennismaking vond ik alvast een succes.

Over successen gesproken… Er komt een tijd dat jij deze blog zal lezen, daarom vind ik het belangrijk dat ik hier af en toe dingen schrijf waar je later fier op kan zijn. Dus bij deze wil ik toch graag vereeuwigen dat ik je eetmomenten geweldig vind. Zo vind ik het bijvoorbeeld zo ongelooflijk de max dat jij iedere middag zo maar eventjes quasi 300gram ‚patatten’ naar binnen laat gooien. Al goed dat wij alle dagen verse dinges maken want met zo’n Olvarit-achtige toestand kom jij dus niet toe. Och ja. Eigenlijk is het vrij simpel. Kleine grote jongens moeten veel eten. Dan worden ze groot. Zo groot als wij allemaal :)

1 Comment
 • Nift

  maart 7, 2015 at 5:07 pm Beantwoorden

  Altijd leuk om de berichtjes op de blog te lezen maar deze doet me eraan denken dat Mini-man toch al groot wordt! 300 gr patatjes dat is niet nix! Maar ja mini-man moet groot en sterk worden natuurlijk … en dat kan alleen door flink te eten :)

  Nog eens iets …Groot gelijk heb je over die geweldige zorgzame broer en zus maar euhm vergeet je niet iets …? Je vergeet dat mini-man ook 2 super geweldige mama’s heeft! Dit moet ook gezegd worden ;) Mini-man is simpelweg in een liefdevol gezinnetje geboren met 2 fantastische mama’s die er alles aan doen om mini-man een zorgeloos leven te bezorgen en daarnaast heeft hij het geluk om een fantastische broer en zus naast zich te hebben die ongetwijfeld heel veel zorg dragen voor hem en hem liefdevol verzorgen .

  Jullie mogen fier zijn op je gezinnetje want als je je kinderen liefhebt geven zij dit door aan anderen en dat is zeker het geval! En zelf ben ik natuurlijk megasuperblij dat ik 2 super fantastische nifts heb en 3 superfantastische achterneefjes/nichtjes heb :)

  #niftpower #specialeband #eeuwigeliefde #ikkanblijvendoorgaan!

  1 goede raad: blijf gewoon jullie ding doen want jullie zijn gewoonweg GEWELDIG!

  dikke zoenen!

Post a Comment