Babbel 12 met dolliebeebie

Hoikes daar! Nog minder dan 4 maand te zwemmen in mama Cee’s buik. Het begint zo een beetje te ‘klinken’, want toegegeven, zo 9 maand aan de zijlijn staan is niet zo datjes. Blijkbaar begin je ook al een beetje te schoppen dus lijkt het nu wel menens te worden. Zoals afgesproken noemen we je voorlopig ‘Willy’, maar geen stress, daar stoppen we mee als je er ‘echt’ bent.

Je broer Siebe vindt het in ieder geval geweldig. Ik durfde het je niet eerder te zeggen maar voor hem was het wel een uitgemaakte zaak… Had je een Mariette geweest dan mocht je nooit aan z’n speelgoed komen en waren de kansen op een vroom samenspel beduidend kleiner geweest. Maar goed, het probleem stelt zich niet, dus ook daar geen zorgen in maken. Ik moet je wel waarschuwen dat de kans bestaat dat Siebe enigzins zal voorlopen op wat Kind en Gezin als norm stelt. Zo weet ik bijvoorbeeld nu al dat hij na 3 maand al zal verwachten dat je meehelpt om zijn Lego brandweerhuis te bouwen en je vanaf 6 maand zal geacht worden om desnoods al kruipend een Oasisje te halen in de koelkast. Nu ja, we pakken dat wel aan als het zo ver is :).

 

3 Comments
 • moniek

  april 4, 2014 at 1:58 pm Beantwoorden

  Hallo,

  ik volg jullie verslag met heel plezier, ben ook wel nieuwsgierig naar hoe het zal het zijn met de grote broer en zus in het verhaal, proficiat voor je mooie schrijfstijl, zo tof, zo ken ik je,

  veel groetjes,

  Moniek

 • Erica

  april 4, 2014 at 3:57 pm Beantwoorden

  Dolliebeebie zal weten waaraan en waaraf met zo’n broer en zus! ;-) Hij kan zich maar beter al voorbereiden en wapenen op zijn komst in ‘de grote wereld’! Supercoole Siebe zal het wel arrangeren! ;-)

 • Suzy

  april 6, 2014 at 10:49 am Beantwoorden

  Voila.. en zo is de hiërarchie al vastgesteld!! Saai zal het zeker nie worden!!! ;)

Post a Comment