Babbel 17 met dolliebeebie

Dag dolliebeebie. Seg, was dat nu echt nodig deze morgen? Ik schreef je toch al dat ik niet al te fel ben in ziekenhuistoestanden en zo? Soit, ergens had je misschien wel gelijk om ons even tot orde te roepen bij wijze van generale repetitie. Zo weet ik dus nu dat ik in tegenstelling tot deze morgen best mijn portefeuille meeneem teneinde niet als misdadiger te worden beschouwd als ik de exit-bareel passeer… Ook zag ik het veelbelovende ‘sectio-zaal-bordje’,  en voelde ik daarbij een behoorlijk gecontroleerde rilling. Kwestie van te weten waar ik voor sta natuurlijk. Ook leerde ik vandaag dat wanneer ineens de hartslag van de beebie niet meer geregistreerd wordt op dat schermpje dat niet noodzakelijk betekent dat er geen hartslag meer is. Gelukkig maar dolliebeebie, want ik was toch wel geschrokken. Ik liep daar schoon, op E.R.-se wijze te zoeken naar een vroedvrouw of gynaecoloog. Ale kom, je hebt ons getest. Doe nu maar vooral een beetje normaal. Ik beschouw mezelf als ‘geslaagd’ voor de test. Ik hoop jij ook?

[justified_image_grid ids=5000,5001 caption=off mobile_caption=off]

2 Comments
  • moniek

    juli 25, 2014 at 10:12 pm Beantwoorden

    Allé, een goed attest

  • Erica

    juli 26, 2014 at 10:20 am Beantwoorden

    Ale proef geslaagd! ;-) Jaja deze super dolliebeebie is jullie nu al aan het testen! Dat belooft ladies! :-D

Post a Comment