FI-BLOG

Babbel 18 met Loïc

Dag peer! We moeten er geen doekjes omwinden, jij groeit op in een redelijk vrouwelijke entourage. Ale ja, mama Cee en ik zijn niet bepaald van het type ‘poppemie’ maar het is natuurlijk wel een feit dat je 2 mama’s hebt. Tijdens één van de gesprekken die vooraf gingen aan jouw mooi verhaal kregen we immers een briefje met daarop de zogenaamde Wens Kenmerken van de Donor. Wel Loïc, deze week werd het me allemaal duidelijk. Hoewel we totaal geen idee hebben van wie die ongetwijfeld megaknappe, über-intelligente kerel is, heb ik een heel sterk vermoeden. Hoezo? Let me explain. Dat je je looks meehebt dat weet ik intussen al 14 maand, dat je daarbij ook nog eens de prachtig mooie blauwe oogjes hebt die ik had besteld is ook niet nieuw maar wat voor mij mijn vermoeden min of meer heeft bevestigd zijn de krachtige doch ontzettend elegante bewegingen waarmee je tegenwoordig ons huis rondkruipt. Niet dat de vermoedelijke donor nog kruipt, maar geëxtrapoleerd naar zijn bewegingen zie ik een bijzonder treffende gelijkenis. Het feit dat hij een speler van KAA Gent is, de ene goal na de andere scoort en heel recent tot Rode Duivel werd benoemd zijn daarbij slechts kleine toevalligheden. Ik zie het zo, hij is het gewoon. Die brede schouders, dat atletische lichaam, die kracht, die betoverende lach en die gentillesse laten geen twijfel bestaan. Maar goed, alles blijft zoals het is. Het is ons geheim. Dat van mij en Laurent Depoitre. Ik ga hem er ook over niet lastig vallen, ik hoef ook niet persé alimentatie of zo. Een handtekening daarentegen zou al fijn zijn…

No Comments

Post a Comment