HomeElmowhite1

Babbel 2 met Loïc

Dag garnaaltje. Wel een speciaal gevoel, zo’n babbel met je doen terwijl je hier vlak voor me ligt te slapen in je park. Ik neem het je niet kwalijk dat je nog maar weinig snapt van wat ik de ganse dag door tegen je vertel, maar ik hou je er toch aan hier af en toe een serieus gesprek met te voeren. Babbels van mama tot zoon, leesvoer voor jou later.
Inmiddels ben je 1 week en 1 dag oud en zorgde je nu al voor behoorlijk wat commotie.
Sorry kleine man, maar na je onvoorziene kort-verblijf op de neonatologie afdeling weet ik zeker dat ik je nooit alleen op straat laat lopen voor je 21ste. Ook laat ik je van zodra je kan lezen en schrijven een document ondertekenen waarin je belooft thuis te blijven wonen tot je 58e. Vind je dat goed?

4 Comments
 • moniek

  augustus 10, 2014 at 4:12 am Beantwoorden

  Groot gelijk, ge kunt niet voorzichtig genoeg zijn

 • beatrix

  augustus 10, 2014 at 9:36 am Beantwoorden

  jaja ik herken hier een dikke compacte mega roze wolk waar je op zit ! zalig hé!? Ik zat daar ook, hmm zit er nog, maar minder opvallend….
  Geniet maar hard en veel van het verse ventje. Veel pakken en knuffelen, dat is goed voor iedereen ook al zeggen de boekskes van niet ! ha !

 • Suzy

  augustus 10, 2014 at 11:19 am Beantwoorden

  Zo herkenbaar hee deze woorden!! Heb die ook nog gezegd en was der heilig van overtuigd dat het zo ging zijn!! Maar ja.. ze groeien op en het leven gaat verder en dan moet je ze toch voor hun 21ste op straat laten lopen en ben je blij als ze al voor hun 35ste het huis uit gaan.. lol!! ;)

 • Erica

  augustus 10, 2014 at 11:59 am Beantwoorden

  Tja ik heb aan Senne ook al weten dat ik hem ni zomaar laat gaan. ;-) Maar helaas moeten we met onze voetjes op de grond blijven en ze ooit loslaten… MAAR zover zijn we nog lang niet dus eerst nog heeeeel wat jaren onder moeders vleugels! :-D
  Xxx

Post a Comment