FI-BLOG

Babbel 20 met Loïc

Dag peer!  Er zijn zo van die momenten, of in mijn geval precies meer periodes, dat je keuzes moet maken. Helaas moest ik dus de laatste 2 maand kiezen tussen hier schrijven hoe fantastisch ik je vind en je effectief tonen hoe fantastisch ik je vind. Keuze is natuurlijk rap gemaakt, maar ik zou het toch fijn vinden dit blogje te kunnen volhouden.

Weet je peer, jouw mama’s nemen nogal graag veel hooi op hun fourchette. En niet zomaar gewoon heel veel, maar liefst ook zoveel mogelijk tegelijk. Aard van de beestjes wellicht. Bovendien hebben we er tussendoor ook met jou een paar doktersbezoekjes op zitten, ging je eventjes een nachtje op logement naar het ziekenhuis en maakten we kennis met de zogenaamde valse kroep zeehond-blafhoest.  Jezus, was me dat verschieten. Brrr! Nooit gedacht dat ik het zou zeggen maar tienduizend keer liever 10 kakpampers per uur dan 1 minuut die hoest te moeten horen en zien. ‘Het ziet er erger uit dan het is madammeke’, ‘hij heeft gene pijn ze’. Yeah right! En dan zo doodleuk ‘Tja, ne keer dat ze daar gevoelig voor zijn kan dat terugkomen ze’. ‘maar rond hun 6 jaar groeit dat eruit’. Juist ja. Tuurlijk wel. Dat gaat ne knal geven op jouw 6e verjaardag. Doei doei ei-allergie, sjaawkes salycilaten-intolerantie, baahaai valse kroep!

Het hoort er dus blijkbaar allemaal bij. Gelukkig heb je daar zelf allemaal weinig last van en ga je als een blije man door het leven. Tenminste als je op tijd en stond eten en drinken krijgt. Vooral veel eten. Drinken valt nog redelijk mee precies. De tijd dat Mama Cee en ik rustig konden eten is blijkbaar ook passé. Er gaat geen eetmoment voorbij of ik krijg boeken of babbelende auto’s in mijn bord. Geeft niet jongen, dat geeft een krokante toets :).

Doe maar gewoon zo verder want eigenlijk feitelijk ben jij gewoon een ventje uit de boekskes. Mijn ventje nog wel.

 

 

1 Comment
  • LaMama

    december 24, 2015 at 3:52 pm Beantwoorden

    Terug heel erg mooi geschreven, zoals alleen jij dat kunt..xx

Post a Comment