FI-BLOG

Babbel 21 met Loïc

Peer? Het is erg. Zot erg om eerlijk te zijn. Als ik zo verder doe heb ik vroeg of laat een monsterboete aan mijn rekker wegens te snel leven. Ik zie 2 opties;  of ik zoek iemand die ervoor kan zorgen dat mijn dagen vanaf nu uit 48uren bestaan of ik capituleer en pak het anders aan.

Ik wil best een ondernemende mama zijn, heel veel werken en tandjes bijsteken waar nodig maar als mijn vrije tijd enkel nog bestaat uit een KAA Gent match zien op Play Sports (wat ik overigens echt wel ben gaan appreciëren) dan is het tijd voor bezinning.

Eerste voornemen:  Ik relativeer (nog meer). Toestanden zijn er en zullen er altijd zijn maar ik wil ze minder aan mijn hart laten komen dan voordien.

Tweede voornemen: Ik doe het één na het ander en geen 20 dingen tegelijk. Ik ben een vrouw, het is dus evident dat ik dat wel kan, maar ik wil het gewoon niet meer. Dus hup, trek maar een nummerke en wacht uwe tijd af.

Derde voornemen: Ik word zorgelozer. Het God schept den dag, moeder de soepe principe.

Vierde voornemen: Ik wil weer massa’s foto’s maken. Jouw toot is gewoon te schattig en te perfect om dat niet te doen.

Goed voor jou peertje?

3 Comments
 • LaMama

  februari 29, 2016 at 10:00 pm Beantwoorden

  Denk dat peertje daar zeker en vast mee akkoord gaat… Dit is bovendien superlief gevraagd..
  Weet alvast dat dat van de 48 uren ‘onmogelijk ‘ is, maar denk wel na over de voornemens die je wil maken, want peertje is het “meer dan waard”.

 • petra

  maart 1, 2016 at 7:12 am Beantwoorden

  Zo herkenbaar. Samen op zoek naar de pauzeknop? Ik geef een gil als ik hem gevonden heb..jullie ook? Cliche ten top maar het gaat echt snel en Peer is nen gigantische perenboom voor je het weet…..xxx

 • Nift

  maart 1, 2016 at 8:11 am Beantwoorden

  Als je een oplossing vind om de dag uit 48 uur te laten bestaan, laat je het dan even weten?

  Wat dat KAA Gent gebeuren betreft, daar ben ik mee akkoord, hoewel KAA Gent wel heel belangrijk is in het leven van een Gentenaar ;) maar soit het leven bestaat uit meer dan KAA Gent alleen ;)

  Veel werken is goed voor de moraal maar je moet ook tijd nemen voor belangrijkere dingen in het leven. Hopelijk vind je die pauze-knop snel en kan je snel meer tijd vrijmaken voor die foto’s want geef toe, peer is echt wel fotogeniek! En die foto’s vrolijken me op ;) dussssss…. Ik zal je helpen zoeken naar die pauze-knop of een winkel waar ze tijd verkopen zodat je snel al die dingen kan doen die je zelf wil ;)

  Dikke smakkerd!

Post a Comment