Babbel 4 met dolliebeebie

Haai daar, hoewist? Seg, wat hoor ik? Verstoppertje spelen in mama Cee’s buik? Kijk dolliebeebie, vat het niet persoonlijk op, je weet dat we ongelooflijk op jou zitten te wachten, dat er redelijk wat mensen met vingers en tenen omhoog zitten, alleen maar om jou een klein duwtje in je mini-rug te geven, maar toch wil ik je even tot orde roepen.
Mama Cee voelt weer vanalles en da’s wel enkel en alleen jouw verantwoordelijkheid. Dus doe alsjeblief gewoon normaal, als je zin hebt om deze maand hoi te komen zeggen, doe dat dan aanstaande woensdag op het afgesproken moment, maar zorg gewoon niet zo voor verwarring. Een neepke hier, een steekje daar, en dan toch nog een maand wachten, niet leuk.
In principe heb je nu de kans gehad om de hotshot zaadcel van je dromen aan de haak te slaan en samen een tijdelijke domicilie aan te vragen ergens in mama Cee’s buik. Woensdag mag je het ons laten weten, doe intussen vooral gewoon. Wij doen dat ook :)

3 Comments
 • San

  november 2, 2013 at 7:35 pm Beantwoorden

  Hotshot zaadcel en beebie eicel die samen sprongetjes en kabaal maken in die buik: ik zie het al helemaal voor mij; laat ze maar fun maken :-) ik leef mee met jullie tot het volgende nieuws! x

 • Erica

  november 3, 2013 at 12:37 pm Beantwoorden

  Too exciting for me! Nog even geduld dollies, dit komt echt goed! Xxx

 • Caroline

  november 5, 2013 at 8:18 pm Beantwoorden

  Morgen is het woensdag …….beniewdbeniewd xx

Post a Comment