HomeElmowhite1

Babbel 5 met Loïc

Dag garnaaltje. Wat ben jij een ongelooflijk gelukzakje. Los van overdosissen liefde, knuffels, coole kleertjes (ja mea culpa, ik weet het) heb jij doodgewoon een zee van tijd in tegenstelling tot ikzelf. Hoewel ik het leventje met jou en je broer en zus eigenlijk best vind meevallen qua drukte, denk ik dat dagen van 36u me beter zouden liggen.
Ik wil zoveel doen, ik wil een boek maken met de foto’s van je geboorte, ik wil foto’s van je nemen, ik wil vaker bloggen want het gaat verdorie allemaal zo snel. Amper 8 weken geleden was je een klein wormpje en nu al een heuse worm van bijna 5 kilo. Wow zekers dus. Ik kom niet verder dan een occasioneel snapshot met m’n telefoon maar dat is niet wat ik wil. Ik wil mooie foto’s. Massa’s. Want elke dag is speciaal en komt nooit meer terug. Soit, als iemand weet waar je (liefst online) tijd kan bestellen, dan hoor ik dat graag…

6 Comments
 • Dagmar

  oktober 1, 2014 at 6:40 pm Beantwoorden

  Zeg maar kerel tegen dat garnaaltje en een kleine dief want hij heeft op die 8 weekjes volledig mijn hartje gestolen

 • Dagmar

  oktober 1, 2014 at 6:43 pm Beantwoorden

  Zeg maar grote kerel tegen garnaaltje en een kleine dief want hij heeft op die 8 weken mijn hartje volledig gestolen

  • Dagmar

   oktober 1, 2014 at 6:44 pm Beantwoorden

   Oeps dubbel gepost wegens eerste error maar het is dan duidelijk gemeend

 • moniek

  oktober 1, 2014 at 7:19 pm Beantwoorden

  Je schrijft dit allemaal zo mooi, ik herken mijn eigen gevoelens na de geboorte van Sofie, het is inderdaad leuk om later foto’s te kunnen doorgeven aan je kinderen van de tijd dat ze klein waren, geniet er van want de tijd gaat snel, knuffel

 • nift

  oktober 1, 2014 at 8:26 pm Beantwoorden

  Kleine kindjes worden veel te snel groot! Genieten van de kleine momentjes is de boodschap :-)

  Soms zou het leven een pauze-knop moten hebben zodat je de tijd eventjes kan pauzeren… Moest ik die knop ooit ergens vinden koop ik hem meteen voor jou;-)

  xxx

 • Dominique

  oktober 2, 2014 at 9:47 am Beantwoorden

  Lievetje,
  Het is zo herkenbaar, hoe je wenst dat de tijd stil staat..Of dat je hem kan terugdraaien..
  Prachtig geschreven. Dat wormpje heeft zoveel geluk met jullie! buy time..I wish we could :-)

  Dikke zoen en knuffel, ook aan mijn mega Loïcje xxx

Post a Comment