Babbel 6 met dolliebeebie

Dag dolliebeebie. Dit wordt mijn allereerste niet-fictieve babbel, want sedert vanavond weten we 100% zeker dat je er bent. 1mm groot en de looks van een sesamzaadje is nog niet echt om over naar huis te schrijven, maar klein zijn heeft sowieso ook charmes. Take it from one who knows.
Weet je dolliebeebie, ik weet niet goed wat gezegd. Ik ben ongelooflijk blij dat je op komst bent en kijk ongelooflijk uit naar het moment dat ik je (waarschijnlijk onder invloed van een kwart doos kalmeringpillen) uit mama Cee’s buik zal zien komen. Hoewel ik zeker ben dat het budget dat ik aan je garderobe ga spenderen meer dan eens voor een discussietje zal zorgen, weet ik nu al dat je eerste outfit eentje uit de boekskes wordt…
Ik ben een heel klein beetje het noorden kwijt, dus een korte babbel. Niet erg, want ik spel je de komende 18 jaar met plezier de les :)

10 Comments
 • Erica

  december 7, 2013 at 10:33 pm Beantwoorden

  Zijn dolgelukkig samen met jullie! Jullie verdienen het. Geniet samen van de komende maanden. Onze kleintjes zullen alvast niet veel schelen! Mijn buikgevoel zat juist deze week over dolliebeebie! Echt ladies, zijn megablij! Xxx

 • Zimri

  december 7, 2013 at 10:33 pm Beantwoorden

  Geniet er van met volle teugen.
  You go girls!!!!!

 • nift

  december 7, 2013 at 10:35 pm Beantwoorden

  Zie je wel dat pepe een oogje in het zeil houdt;-)

  Super blij met dit nieuws!

  Xxx

 • San

  december 8, 2013 at 10:17 am Beantwoorden

  wow, ik heb er ook geen woorden voor! Zo goed! x

 • bart

  december 8, 2013 at 3:45 pm Beantwoorden

  Wat een Sinterklaas geschenk !
  Met een hart als Nelson Mandela, een uitstraling als de mama’s, een liefde als zijn/haar zus en broer… Wat een toekomst.

  Verzorg jullie alle vijf en geniet dubbel van de aankomende feestdagen.

 • moeke Daisy

  december 8, 2013 at 5:27 pm Beantwoorden

  yes yes, ben superblij voor jullie!!!!! Geniet ervan met volle teugen. moeke daisy en co

 • dagmar

  december 9, 2013 at 11:36 am Beantwoorden

  Jullie verdienen het!! Ben echt blij voor jullie!!

  xxx

 • Ellen

  december 9, 2013 at 5:02 pm Beantwoorden

  Ik kreeg kippevel bij de vorige post… WAT een geschenkje… en misschien wel onrechtstreeks van sterretje Pepe aan de hemel… ZO fijn voor jullie! Ik kijk echt uit naar de vervolgverhalen, dat kan niet anders dan een superDOLLIEbaby worden :-)))))

  Liefs & proficiat aan allebei!

  xx Ellen

 • schoonzus Mel

  december 9, 2013 at 7:55 pm Beantwoorden

  Ik weet niet hoe ik moet beginnen, om te vertellen hoe blij ik ben..
  Komen en gaan, het ligt beangstigend dicht bij elkaar..

  Dikke kus lieve Schoonzusjes

 • Emilie

  december 10, 2013 at 8:56 pm Beantwoorden

  super dikke proficiat.
  ik ben heel blij voor jullie.

  Emilie

Post a Comment