Babbel 7 met dolliebeebie

Haai dolliebeeb’, alles goed daar in Mama Cee’s jacuzzi-buik? Ik kan alleen maar hopen van wel. Als er iets is waar ik niet goed in ben dan is het wel wachten. Maar goed, het hoort er nu eenmaal bij natuurlijk. Op 28 december hopen we je hartje voor het eerst te horen kloppen en tot dan moet ik het zien te doen met Mama Cee’s berichtgeving.

Gezien Mama Cee’s historiek was (ben) ik op vanalles voorbereid, maar voorlopig valt alles heel erg goed mee. Zo goed dat ik me, absoluut compleet onterecht, soms een zorgje durf te maken. De momenten van full-time misselijkheid, gruwel aan bepaalde geuren en over the top reacties op vanalles en nog wat, waar ik zo voor werd gewaarschuwd blijven (uiteraard gelukkig) uit.
Tuurlijk weet ik zeker dat je er bent, want je zorgde er wel al voor dat Mama Cee nu al niet meer past in een normale broek, dat ze heel snel moe wordt en dat ze soms toch ook wel heeeeeeeel lichtgeraakt uit het hoekje kan komen.
De HCG-waarden waren gisteren heel goed (4382 voor de kenners) maar toch kijk ik ongelooflijk uit naar dat ene moment waarop Dr. Daels dat allereerste snapshot van je gaat maken. Typisch ik, dat overbezorgd zijn, maar hey, da’s alleen maar omdat ik je nu al graag zie.

4 Comments
 • Erica

  december 20, 2013 at 10:24 am Beantwoorden

  Dolliebeebie gaat dat heel goed doen en Mama Cee ook. Alles is in orde! Keep up that spirit, komt goed ladies! Dikke knuffel xxx

 • Caroline

  december 20, 2013 at 9:07 pm Beantwoorden

  Wij zijn zoooo mee benieuwd naar dat eerste beeldje !

 • Suzy

  december 21, 2013 at 11:27 am Beantwoorden

  Ik ben zooooooooooooooo blij voor jullie!! Kijk echt uit naar 28 december om de 1ste foto te zien… Ik volg jullie ondertussen vanachter mijn scherm hier!! ;)

 • San

  december 21, 2013 at 5:01 pm Beantwoorden

  Iedereen ziet dolliebeebie nu al graag!!!!

Post a Comment