HomeElmowhite1

Babbel 7 met Loïc

Dag mini-mannetje! Terwijl jij maar groter en groter ligt te worden ben ik volop bezig aan je nieuwe website. Nog eventjes geduld en je krijgt hem als allereerste te zien.
Maar ook morgen wacht je een serieuze primeur. Zo mag een dagje ‘testen’ bij Moeke Daisy. Als de hematoloog ons dinsdag groen licht geeft mag je vanaf 1 december 3 daagjes per week naar de meest fantastische onthaalmama die er maar is, maar eerst natuurlijk een generale repetitie. Kijk ik er naar uit? Nee, totaal niet. Ook al heb ik het volste vertrouwen in de supermadam in kwestie toch piekt het. Gelukkig weet ik dat niemand betere flesjes maakt en niemand gezwinder pampertjes ververst dan zij. Ik ga je superhard missen maar kijk nu al uit naar je mega-smile als ik je morgenmiddag terug kom ophalen.

No Comments

Post a Comment