FI-BLOG

Babbel 8 met Loïc

Lieve Miniman, ik had je beloofd m’n best te doen je nieuwe site nog dit jaar live te krijgen. Tussen de toch wel redelijke heftige werk- en verhuisstress was het bouwen ervan een welgekomen ontspanning. Niet op een paar dagen tijd zoals ik had gewild, maar nu en dan eens een uurtje en vaak zelfs maar minuutje.
Het is me gelukt, www.i-loic.be is klaar. Helemaal voor jou en voor iedereen die je wil volgen. Hoewel er in webstek-taal geen plaats is voor de letter ‘ï’ moest jouw site wel puntjes op de i, net zoals jijzelf. Eerlijk is eerlijk, ik ben er best wel een beetje trots op. Ik ga er schrijven over en voor jou, ik ga er leuke foto’s tonen en ik neem al onze eerdere babbels en iedereen die je volgt gewoon mee. Zo krijg je eigenlijk 2 verhuisjes op 1 week want zoals je weet verhuizen we zaterdag naar onze nieuwe place2be.

Je krijgt er je eigen kamertje maar vooral een thuis. Hoewel mama Cee en ik nooit zullen vergeten hoe we hier in dit huis met jou thuis kwamen zal jij je dat nooit herinneren. Maar goed, dat vertellen we je allemaal nog wel.
En nu, hup, allen daarheen: www.i-loïc.be

No Comments

Post a Comment