Babbel 9 met dolliebeebie

Haai dolliebeebie, hoe gaat ie? Alles cool? Hier waren de laatste weken behoorlijk zwaar. Mama Cee bijna aan 1 stuk door misselijk en doodmoe door jouw kleine grilletjes, en ik af en toe een beetje het noorden kwijt in een poging alleen maar de juiste dingen te doen en vooral iedereen happy en rustig te proberen houden. Maar goed, het hoort er allemaal bij. Je bent nog steeds ongelooflijk welkom :)
Zou je wel de komende weken iets toleranter willen worden alsjeblieft? Gewoon zodat Mama Cee zelf ook de koelkast kan opendoen zonder al te volle-emmer-achtige-gevolgen? Liefst van al gewoon geen emmers meer, maar goed ik ben niet veeleisend. Blijkbaar ben je de laatste 2 dagen iets rustiger geworden. Fijn zo. Dankje. Maar geef af en toe toch maar een tekentje dat je er bent, oke?

3 Comments
 • Caroline

  februari 11, 2014 at 7:43 pm Beantwoorden

  Ha!! misschien heeft dat Siciliaans escalopke haar goed gedaan!

 • Suzy

  februari 12, 2014 at 11:12 am Beantwoorden

  Nog emmer-dagen gehad na zondag of is alles rustig gebleven? Hoop het laatste voor jullie alle2 zenne!! Ik blijf duimen ok?? ;)

 • Erica

  februari 12, 2014 at 4:29 pm Beantwoorden

  Ge ziet wat de goede zorgen van mama Nono al niet doen hé! Zo blij dat ons Christa aan de beterhand is, stillekesaan toch. Licht aan het eind van de tunnel, laat ons hopen! :-)

Post a Comment