Behaakes of boxerkes?

Vandaag zouden we het weten. Willy of Mariette? Lego Technics of Lego Friends? Go-kart of Barbie fiets? Behaakes of boxerkes? Toegegeven, ik was een tikske nerveus en Mama Cee nog net een tikske meer.

Had ik een voorkeur? Awel nee, eigenlijk niet meer. Ik heb lang stiekem gehoopt op nog een stoere kerel maar uiteindelijk stond ik deze morgen behoorlijk neutraal naar het echo-schermpje te zien. Met dolliekid Femke en dolliekid Siebe hebben we een uitgesproken staaltje van beide. Meer meisje dan dolliekid Femke kan je niet zijn en virieler dan dolliekid Siebe evenmin. Allebei zo typisch maar tegelijk allebei zo uniek.

Anyway. Dolliebeebie had er deze morgen duidelijk zin in. 22,3 cm op de meetlat, 352 gram en grotendeels verantwoordelijk voor +4 kilo op de weegschaal van Mama Cee (andere deel komt door de koekskes denk ik dan). Zwaaien naar de camera, duimpje-zuigen showke geven. Een echt graag-in-de-belangstelling-staand leeuwtje.

En daarmee is het dan ook gezegd. We krijgen een leeuw. Geen leeuwin maar wel een leeuw. Whoooooops whoops!

PS. Check de nieuwe foto op de fotopagina.

 

6 Comments
 • San

  maart 26, 2014 at 10:04 pm Beantwoorden

  Ik heb thuis ook een graag-in-de-belangstelling-staande leeuw rondlopen…niet mijn kindeke maar mijn leeuwevent. Het zijn exemplaren hoor, jullie zullen je niet vervelen, geloof me… :-)

 • Vanja

  maart 26, 2014 at 10:15 pm Beantwoorden

  Whoop whoop nog een leeuw voor bij de bende! Nu nog op de 7de!
  Dikke proficiat girls!
  Xxx

 • Erica

  maart 26, 2014 at 10:40 pm Beantwoorden

  Me very happy! Ne stoere kerel zal het worden! Xxx

 • Bart

  maart 26, 2014 at 11:18 pm Beantwoorden

  Voorzie maar een stevig boomke in de tuin (liefst boomhut inclusief) Jongens maken er graag hun geheime kamp in !

 • nift

  maart 29, 2014 at 6:39 pm Beantwoorden

  Een jongen erbij dat zal Siebe wel leuk vinden dan is hij toch niet meer zo eenzaam in de minderheid met al die vrouwen in huis :-) hoewel Siebe toch wel zijn mannetje kan staan!

  Hoedanook Het zal leven in huis brengen die kleine spruit;-) maar ach een jongen of een meisje… Maakt niet uit want het zal door ieder van jullie graag gezien worden, daar ben ik zeker van!

  Maar toch zal ik bewust kijken of ik geen stoere outfit vind voor jullie nu al stoere kerel;-) maar toch jammer dat ik niet met een roze pakje af kan komen maar ja dat nemen we er wel bij :p

  Super spannend uitkijken naar D-day dat is wat ik doen zodat ik dat kleine kereltje welkom kan heten in de familie:-)

  Dikke zoenen xxx

 • Ellen

  april 20, 2014 at 3:20 pm Beantwoorden

  Ik sta een beetje achter, MAAR: aaaaaahhhhh!! Ne Lion King!!! :D Fantastisch!! xxx

Post a Comment