HomeElmowhite1

Beproevingen

Toen we wisten dat we een echte zomerbaby zouden hebben, heb ik altijd gehoopt dat het niet snikheet zou worden, gewoon warm is oké maar temperaturen van gisteren en vandaag zijn echte killers voor (ondermeer) zwangere madammen.

Voordien heb ik niet echt dikke voeten en handen gehad, behalve toen ik ’s morgen wakker werd, voor de rest viel dat aspect wel goed mee. Nu heb ik voeten als (en ik overdrijf niet) olifantenpoten, zo van die voeten waar je amper kan mee gaan en die bovendien ook gewoon pijn doen. Elke gelegenheid die ik heb plaats ik mijn voeten de hoogte in, maar bon is niet altijd simpel.

Deze morgen was het best spannend, gedurende anderhalf uur had ik heel erg veel harde buiken, zo van het soort dat je hoofd knalrood ziet en je toch even moet bekomen. De eerste telefoon naar het iPhone contact “Verloskwartier Acuut” was een feit. De dame in kwestie stelde me een beetje gerust en zei dat ik maar moest afkomen indien het niet stabiliseerde. Gelukkig deed het dat wel en hebben we de dag op een redelijke manier kunnen verderzetten. Toch wel bijzonder dat we plots van alles aan het plannen waren, zo in de zin van de kids gaan naar daar en we moeten nog dit en dat en zus en zo… Gelukkig is het niet zover gekomen, het zou fijn zijn mocht kleine meneer nog even kunnen blijven zitten:)

Nog één
grote beproeving heb ik te doorstaan, morgen in het de babyborrel van mijn Super Cool Mega-metekindje Milas, kost wat kost moet ik daar zijn, zo een gelegenheid mag ik niet missen, dus Milas, reken maar dat Meme Cee er morgen zal zijn, op en top met dikke voeten en desnoods met een paar centimeter ontsluiting:)

 

3 Comments
 • Bart

  juli 19, 2014 at 9:08 pm Beantwoorden

  Super mama Cee, het klinkt allemaal lastig, maar je blijft positief. Zo ken ik je ook echt !
  Als je nu nog eens de handenstand toepast zoals je als jong meisje vast wel kon, dan blijven je voetjes weer iets langer in de hoogte om te ontzwellen

 • nift

  juli 20, 2014 at 1:25 am Beantwoorden

  De laatste loodjes wegen het zwaarst! Nog ff tandenbijten en da volgt jullie langverwachte beloning;-)

  En wat betreft die dikke voeten… Ik begrijp je volledig! ik heb dan nog het ongeluk dat ik van superdikke nietsdoorlatende steunkousen aanheb :-( ik ben dus ook voor een een lichte temperatuursdaling te vinden;-)

  Hopelijk besluit de kleine man niet om vannacht de wondere wereld te betreden zodat we elkaar morgen kunnen zien om de babyborrel van je mega metekindje;-)

  de boodschap luidt: hou nog ff vol ;-) veel goeie moed nog voor deze laatste dagen xxx

  Vele smakkerds!

 • sandra

  juli 20, 2014 at 3:52 pm Beantwoorden

  Je bent er bijna…bijna!

Post a Comment