HomeElmowhite1

Harig

Fellaini cartoonNaar goede gewoonte lag dolliebeebie alweer met zijn meer dan waarschijnlijk über-schattige toot naar de tegenovergestelde kant van het echo-ding toen we afgelopen maandag voor de voorlaatste keer op controle gingen bij de gynaecoloog.
Echter kregen we deze keer wel extra informatie rond de looks van onze toekomstige jongste. Zo was Dr. Decraene heel duidelijk: ‘het wordt een harige beebie’. Harig dus. Mama Cee beweert bij hoog en bij laag dat ze een ‘bles’ meende te onderscheiden op de echo, zelf gok ik eerder op een Fellaini coupe. Ik vind kleine krullekes de max maar de eerlijkheid gebiedt me te zeggen een net iets minder warm gevoel te krijgen bij de gedachte de komende 10 jaar die prachtige krullekes dagelijks te mogen uitkammen.

Nu ja, ik vind Marouane Fellaini best wel een ok gast en het donorschap is in België natuurlijk wel 100% anoniem. Hmm, gesteld dat Fellaini donorpapa is van dolliebeebie. Dan, en alleen dan, neem ik er de krullekes wel bij :)

4 Comments
 • moniek

  juli 9, 2014 at 4:57 pm Beantwoorden

  ;-)

 • Erica

  juli 9, 2014 at 5:03 pm Beantwoorden

  Een krullebollie… hihi. Schitterend! Met jouw beeldspraak kunnen we er wel iets van maken he. Axel Witsel heeft ook krullekes… :-) tja wie was zo gul met zijn zaadcellekes he. ;-) you’ll never know! Maar goed ook! Toppie ladies! Xxx

 • Suzy

  juli 10, 2014 at 10:55 am Beantwoorden

  Krullekes of nie… het zal een schatje zijn!! ;)

 • jessie

  juli 11, 2014 at 9:00 pm Beantwoorden

  Het gaat een super dolliebeebie zijn! Met veel, weinig of geen krul, bruin, blond, zwart, roodharig, het speelt allemaal geen rol: dolliebeebie=superbeebie! Wat wil je, wie in dat gezin grootgebracht wordt krijgt de beste kansen op alle vlakken, dan wordt je van superbeebie een hele toffe persoon in het leven!
  Ik ben mee ah aftellen. Xje

Post a Comment