Het is begonnen

We weten nu drie weken dat we zwanger zijn. Stiekem hoopte ik dat ik de meest vlotte zwangerschap ooit zou hebben en nergens last van zou hebben. Liefje vroeg me meerdere keren per dag of ze geen emmer voor me moest halen, of ik niets voelde en of het allemaal wel ging en zo. Tot begin deze week kon ik glimlachend zeggen, maar allez, tuurlijk is alles oké… en dan begon het:)

Ik word sinds deze week vergezeld van een emmer die naast mijn bed staat, ben heel erg moe en naar ik heb vernomen loop ik ook nogal te zagen en te wortelen:) Vanaf nu heb ik mijn “toolbox” bij de hand, Rennie en Primperan zijn mijn beste vrienden en helpen me in nood.

Ik heb het ongelooflijk geluk dat ik veel werk vanuit mijn kantoor dat zich thuis bevindt, ik kan dus zonder probleem even rusten wanneer nodig en kan eten en drinken wanneer nodig, een ongelooflijke luxe moet ik zeggen.

Enfin dit alles om te zeggen dat het begonnen en dat ik hoop dat het allemaal een beetje stabiliseert binnen nu en 5 weken:)

 

1 Comment
  • Erica

    januari 1, 2014 at 4:57 pm Beantwoorden

    Ocharme, we leven met je mee maar weet waarvoor je het doet! Je krijgt er iets prachtigs voor in de plaats!
    Keep up girl!
    Xxx

Post a Comment