Klein beetje KO

Nu weet ik het wel zeker. Zwangere vrouwen snurken meer en vooral ongelooflijk veel luider. Zoooo luid dat ik overweeg om mama Cee in te schrijven voor de eerstkomende ‘The Snurk van Vlaanderen’ talentenjacht. Schitterende bron van inkomsten lijkt me,  want ze wint dat op haar één neusvleugel, zeker weten.
Anyway, zo geschiedt het dus dat ik de afgelopen maand, na een poging van gemiddeld 7 minuten ‘inslapen in eigen bed’ verhuis naar ofwel dolliekid Femke’s bed ofwel naar ons hip Intex logeerbed. Opgelost? Neen niet echt. Ik ben niet zo’n makkelijke slaper en de vaak ambetante pijntjes in mijn nek zorgen voor hoge slaap-requirements. Slapen op een fluffy matras resulteert in barstende koppijn ’s anderendaags en hoewel ik ons zelf-opblazend logeerbed ongelooflijk cool vind, vind ik de geluidjes die het maakt telkens wanneer je je beweegt ook niet zo geweldig. Mama Nono zit er slaapgewijs dus een beetje door, aan de andere kant ben ik natuurlijk wel goed voorbereid op deze manier…

3 Comments
 • Erica

  mei 11, 2014 at 5:30 pm Beantwoorden

  Willen we haar beiden inschrijven voor die talentenjacht? Opbrengst wel 50/50 dan hé. Haha. Ocharme ik leef met jullie mee. Voorlopig gescheiden van bed… nog efkes, jullie zijn er bijna! T is inderdaad een zwangerevrouwproblematiek hé. Niet dat ik er kan van meespreken hoor. ;-)
  Nu weet ge wel ineens hoe het logeerbed ligt… getest voor eventuele latere babysitters! :-D

 • Fleur

  mei 11, 2014 at 8:46 pm Beantwoorden

  Whahahahaha, standaardongemakje bij partners, ja moet kunnen he ! Prepare yourself, er volgt nog wel het een en ander !!! Geen medelijden, sorry !

 • Suzy

  mei 16, 2014 at 10:41 am Beantwoorden

  Maatje toch.. nu al zo afzien?? Maar troost u… da komt allemaal wel goe zenne en zoals je zelf zegt.. is een goede voorbereiding!!! Loooooool!!!!! xxx

Post a Comment