Laatste loodjes

Elke avond kijken we op één van de applicaties die we hebben rond “zwangerschap” hoeveel dagen het nog is, toen liefje deze week zei dat we nog 45 dagen van de bevalling zijn, was er iets in mij dat zei “YES”, zo van dat klinkt echt wel weinig.

Ondertussen is ons huis volledig babyproof nadat we dit weekend ook het babybedje hebben opgezet in onze kamer, ja het begint echt te korten dat is een feit.  Ik begin te beseffen dat dit de laatste keer is in mijn leven dat ik deze fase ga doormaken, daarna nooit meer en “nooit meer” klinkt zo heel erg definitief. Toegegeven hoe slecht ik me ook voel het gros van de dag, zo blij ben ik met de stampjes en bewegingen in de buik, zo blij ben ik dat ik liefje kan laten meegenieten van deze momenten, zo blij ben ik dat we dit alles samen kunnen doormaken.

Stilletjes aan begin ik mij voor te bereiden op de bevalling, wat er allemaal gaat gebeuren, ook de dingen die ik na de bevalling bewust “vergat” komen nu terug naar boven, eentje daarvan is de naweeën, toegegeven dat ik daar toch wel bang van ben, de pijn die ik toen had geeft me nog kippenvel.

Maar bon, ook dat hoort bij het gevoel ” de laatste loodjes” en ook dat gaat terug voorbij:)

Deze week zijn we voor de derde keer bij de 3D-echo dokter geweest, in de hoop een glimp op te vangen van babylover zijn gezichtje, maar meneertje lag ik een hele bijzonder houding en was niet van plan zijn “babyface” aan ons te tonen:) Wetende dat 2/10 van de 3D echo’s niet lukt omwille van “niet goed liggen”, wel ja ons kindje is dus bij die 2/10.

We tellen verder af, blijven rustig verder overgeven, blijven elke dag zoeken naar wat we kunnen eten, sluiten hechte vriendschappen met Gaviscon en blijven positief denken:)

Girl Power!

4 Comments
 • moniek

  juni 18, 2014 at 2:57 pm Beantwoorden

  Mooi om jullie te kunnen volgen, je bent aan het aftellen, hou je sterk, je hebt zo wie zo geen keuze, ;-)

 • nift

  juni 18, 2014 at 8:49 pm Beantwoorden

  Spannend… Nog 45 dagen te gaan!
  Geniet nog van de stampjes en beweginen in je bolle buik … Nog ff en je kleine spruit is er:-) het zal er sneller zijn dan je denkt ;-)

  Jammer dat de 3D echo niet lukt maar dat maakt het allemaal des te spannend ;-)

  Hoedanook jullie dolliekid zal een specialleke zijn…niet alleen qua karakter maar ook qua omgeving … Hij zal chance hebben met die 2 supermama’s, zijn super stoere broer en zorgzame grote zus! Dolliebeebie zal niet weten waar hij het heeft:-) girlpower genoeg ten huize dollie maar ook siebiewonder zalbzijn mannetje wel staan;-)

  kzou zeggen geniet nog van de schopjes en de gaviscon en als dolliebeebie er is trakteer ik op een goei fleske ;-) want dat hebben jullie wel vrdiend!

  Dikke zoenen en knuffels

 • Erica

  juni 19, 2014 at 1:57 pm Beantwoorden

  de laatste loodjes wegen het zwaarst… Jij hebt bijna 9 maand afgezien, maar je gaat een meesterstuk afleveren! :-) Geniet nog van deze momenten met jullie 4, binnenkort zijn jullie met 5! Van een groot gezin gesproken! ;-) Je gaat dat nog héél goed doen, ik ben niks anders gewoon!

  Dikke kussen!
  Girlpower troef!
  xxx

 • sandra

  juni 22, 2014 at 7:06 pm Beantwoorden

  manman, ik ben zo benieuwd hoe dat hummeltje eruit gaat zien! x

Post a Comment