Meetje en peetje

Naast 2 enthousiaste doch een tikje gekke mama’s, een fantastische broer, mega zus, blije grootouders, flashy mammie en een indrukwekkende garderobe met bijpassende italiaanse schoenen heeft Dolliebeebie nu ook een meetje en een peetje. Mama Cee en ik kozen bewust voor een jong meetje en peetje, gewoon omdat we geloven dat grootouders ook zonder die titel al heel belangrijk zijn.

Omdat Dolliebeebie heel speciaal voor ons wordt moesten Meetje en Peetje dat minstens ook zijn. Niet alleen speciaal in hun doen en laten, maar vooral ook speciaal voor ons. Geen eendagsvliegen maar blijvers voor altijd. Fun 2 be with, maar tegelijk ook betrouwbaar.

De keuze lag voor de hand. Dolliebeebie krijgt dus absoluut een ongelooflijk wijs meetje en peetje. Mama Cee’s broertje Kenny wordt binnenkort niet alleen opnieuw papa maar krijgt er de titel van ‘Peetje Dolliebeebie’ bovenop. Dominique, mijn zielsmaatje van toen ik zelf nog maar ukkepukkig was wordt ‘Meetje Dolliebeebie’.  Twee sterke karakters waar Dolliebeebie later veel kan van leren. Twee unieke mensen waar we trots op zijn en die we graag zien.

Whoop whoop :)

1 Comment
  • Dominique

    september 11, 2013 at 8:11 pm Beantwoorden

    Lieverdjes, ik ben superfier en blij dolliebeebies meter te worden! Als toekomstige MEGA-MEME zoek ik graag nog naar ook nog naar een MEGA-COOLE NICKNAME..Siebe kan zeker wat ideetjes bezorgen..

    Ik vind het SUPER! Dikke knuffel en véél succes morgen! xxx

Post a Comment