Nee oh nee

Toegegeven, ik ben niet zo een ongelooflijke heldin op vlak van dokters, spuitjes en infuusjes. Anderzijds vind ik geneeskunde ongelooflijk boeiend en probeer ik mezelf (sporadisch) te overtreffen bij het bekijken van medische TV-programma’s. Soms (lees: heel af en toe) lukt het maar meestal speel ik vrij snel verstoppertje achter mijn onmisbare Woody dekentje.
Maar goed, over een paar weken sta ik voor De Grote Uitdaging der Bijwonen van een Keizersnede. Voor enkelingen van mijn soort een ware beproeving maar  deze keer onherroepelijk gekoppeld aan een ongelooflijk bewustzijn van ‘het moet’. Ik moet en zal de geboorte van dolliebeebie rechtopstaand beleven. Ik wil niet en zal niet flauwvallen. Mijn benen gaan niet kriebelen wanneer Dr. Decraene aankondigt hoeveel lagen ze precies gaat doorknippen.

Nee, oh nee, oh niet met mij. Nee, oh nee. Oh nee!  Toch?

5 Comments
 • Fleur

  juni 23, 2014 at 10:18 pm Beantwoorden

  Hahahahaha, valt allemaal wel mee, je zit gewoon bij uw madam achter een grote steriele doek en je ziet maar zoveel als je zelf wil ! Maar k zou wel een vlieg willen zijn om je gezicht te zien. Alhoewel een vlieg in een operatiekwartier is geen lang leven beschoren !

 • nift

  juni 23, 2014 at 10:34 pm Beantwoorden

  Mss je Woody dekentje meenemen voor het geval dat…. ?
  Maar ben er van overtuigd dqt je je angsten zal overwinnen!

 • Kris

  juni 24, 2014 at 12:05 am Beantwoorden

  Been there, done that :-) lukt je wel !

  • Mama Nono

   Mama Nono

   juni 24, 2014 at 8:48 am Beantwoorden

   Tja, misschien helpt het als ik zo’n ongelooflijk discreet Stryker helmpje zou mogen lenen?

 • Suzy

  juni 24, 2014 at 10:52 am Beantwoorden

  You can do it girl!!!! Ik geloof in jou…. ;)

Post a Comment