Spuit

Jaja ik (Mama Cee) blog ook… Ik ben niet zo wild van spuitjes maar toen de dokter me gisteren vertelde dat ik mijn spuitje Pregnyl zelf kon geven, dacht ik van oké, een fluitje van een cent, we gaan dat doen want het is voor een goed doel:) Yeah right, me and my big mouth..

Toeval wou dat we gisteren moesten gaan eten met klanten,  het spuitje moest gegeven worden tussen 21.00 en 22.00 u, wat dus ongeveer zou zijn als het hoofdgerecht op tafel stond.
Rond 21.50u zei ik tegen Mama Nono ‘kom ga maar mee naar het toilet, dan kan je me helpen met het mengen van die ampullen, ik zal dan de spuit zetten:)’. Ik zei tegen de klant “beste klant, ik moet een spuitje geven voor 22.00 u, we zijn binnen 10 minuten terug” Ik had zoiets van, ik leg dat straks wel in detail uit.
Ampullekes gemengd, alles netjes gedaan zoals de dokter het had gezegd, nu was het aan mij om de naald in mijn buik te steken. Schrijft makkelijker dan het was moet ik zeggen. Mezelf oppeppend alsof ik op de Olympische Spelen de 100 meter zou lopen, Mama Nono die zei ‘en, en, zit het er al in?’ Na 3 keer te willen prikken en toch niet durven,  heb ik dan toch met m’n ogen dicht de inspuiting gegeven, YES  I dit it:)

2 Comments
  • Petra

    september 22, 2013 at 10:33 am Beantwoorden

    Hier met voet in plaaster 7 spuiten zelf toegediend…bijna Pulp Fiction taferelen :-). Maar hey alles voor het goede doel he.. Dikke duim :-)

  • Erica

    september 22, 2013 at 6:30 pm Beantwoorden

    Een spuitje… Ons Christa komt stoer over, maar met een héél klein hartje hé! In elk geval, waren aangenaam verrast met het nieuws dat het eindelijk zover was! 2 knotsgekke supermama’s. Dolliebeebie zal niet weten waar hij/zij het heeft. Eén ding is zeker: het komt super goed terecht, no doubt about that! We duimen alvast mee voor een positief resultaat! Dat Dolliebeebie er snel mag zijn!

Post a Comment