Yes we can

Alé vooruit, we hebben een go. De Zaadcommissie heeft uiteindelijk dan toch beslist dat we een dolliebeebie mogen krijgen. Vanaf volgende maand wordt er ‘geprobeerd’ en bijgevolg ‘geïnsemineerd’. Plots wordt het dus menens en bestaat de kans dat we volgende maand deze tijd al zwanger zijn.

De nakende ‘acte’ zoals dat in medische termen zo mooi wordt genoemd, heeft alvast één serieuze bijwerking. Zo stel ik me dus tegenwoordig overal waar ik kom, bij het zien van in mijn perceptie minder aantrekkelijke mannelijke medemensen, de vraag ‘oh nee, toch gij nie hé’. Ik mag er niet aan denken dat een minder fris ruikende mens (met beharing waar ik zelfs dacht dat niemand haar kon hebben), potentieel de vader kan zijn van mijn toekomstige zoon of dochter. Anderzijds overkomt het me ook wel dat ik spontaan de neiging heb iemand een ‘potteke’ aan te reiken met de vraag ‘meneer, ik zie dat u een prachtige zoon ter wereld heeft gebracht, kunt u ons aub een portie zaad schenken’?

Allebei compleet not done gedachten, ik weet het. Maar toch. Anyway, we zijn content. We mogen!

5 Comments
 • schoonzus Mel

  augustus 19, 2013 at 7:46 pm Beantwoorden

  MiHihihi :)

 • Dollie C.

  augustus 19, 2013 at 7:47 pm Beantwoorden

  Moehaaaaaa!

 • Dollie C.

  augustus 19, 2013 at 7:53 pm Beantwoorden

  Nog meer mooehhaaaaa!

 • Eva

  augustus 19, 2013 at 7:57 pm Beantwoorden

  Hahahahaha, ‘k zie ’t gewoon voor mij, met uw potteke :D

 • San

  augustus 19, 2013 at 9:12 pm Beantwoorden

  Hoe leuk! (Het, hij, zij) is nog steeds een wolkje gedachten…maar o al zo gewenst! Jullie plannetje en droom in wording komt helemaal goed! Veel massa veel zoenen vanuit het zwoele mallorca.

Post a Comment